Nice-to-know - Elitebager

Adgangskrav

  • 9. eller 10. klasse
  • Grundforløbet indenfor bagerfaget


Uddannelsens varighed

Hvis du kommer direkte fra 9. eller 10. klasse skal du starte med at tage grundforløbet indenfor bagerfaget på en erhvervsskole. Det tager 6 måneder. Derefter skal du stå i lære i 3 år og 6 måneder. Det tager altså 4 år at gennemføre uddannelsen.

Hvis du allerede har gennemført grundforløbet indenfor bagerfaget, når du starter i lære hos os, skal du stå i lære i 3 år og 6 måneder.

Opbygning af uddannelsen og skoleophold

Uddannelsen til Elitebager i Salling Group består af to trin.

Trin 1 er Grundforløbet Bagværker. Det tager 2 år og indeholder 8 ugers skoleophold

Trin 2 er Specialet Detailbager. Det tager 1 ½ år og indeholder 11 ugers skoleophold

Gennem hele forløbet veksles der mellem skoleophold og praktik i varehuset, hvor du bruger dét du har lært på skolen i praksis.

Efter det sidste skoleophold skal du til bagerfagets afsluttende svendeprøve inden for specialet detailbager.

Når din elevuddannelse er afsluttet er du Elitebager by Salling Group.

 

Salling Group Skills

I Salling Group ynder vi at dyrke de elever, der sætter ekstra dyd i at levere en god indsats. Derfor afholder vi hvert år Salling Group Skills, hvor vores bager- og gourmetslagterelever dyster om ære, anerkendelse og flotte præmier.

Her trænes de daglige discipline – og ikke mindst skal eleverne samarbejde på tværs af håndværk med henblik på at sammensætte og lave lækre menuer bestående af bagværk, kød, garniture og desserter. Salling Group Skills er passion for håndværket.

Din fremtid som elite­bager

Rigtig mange elever vælger at blive hos Salling Group efter endt uddannelse, fordi vores organisation er så stor, at du kan udvikle dig i lige nøjagtig den retning du har lyst og evner til – både i Danmark og i udlandet.

Karrieremulighederne er mange og omfatter f.eks. bagersvend, bagermester, teamkoordinator, produktionskoordinator, produktionsleder, sektionschef og varehuschef.

Hvis du på et tidspunkt vil søge videre, er mulighederne mange – både inden for erhvervslivet og på de videregående uddannelser, f.eks. levnedsmiddelteknologi.

 

Se på instagram"
Se på Instagram
Se på instagram"
Se på Instagram
Se på instagram"
Se på Instagram
Se på instagram"
Se på Instagram
Se på instagram"
Se på Instagram
Se på instagram"
Se på Instagram
Se på instagram"
Se på Instagram
Se på instagram"
Se på Instagram