Gourmetslagter

Har du passion for madlavning, gode råvarer og solid kvalitet? Og har du samtidig appetit på en karriere, der rimer på høj faglighed og god smag? Så er der ingen tvivl om, at fremtiden kan stå i gourmetslagterens tegn for dig.

I føtex venter der dig en spændende fremtid, hvis du vil gøre karriere hos os efter endt uddannelse.

ADGANGSKRAV

9./10. klasse

VARIGHED

Fra 3,5 år

ØKONOMI

Elevløn

Hvad laver en gourmetslagter?

Lækre råvarer, garniture og et væld af delikatesser er blot noget af det, som du vil beskæftige dig med under uddannelsen til gourmetslagter.

Som gourmetslagter vil du ikke sidde stille – tværtimod. I løbet af arbejdsdagen vil du have flere forskellige hatte på. Du fungerer nemlig som købmand, kok og gourmetslagter på én og samme tid. Du får en hverdag med kød på, hvor du vejleder og rådgiver kunder, forarbejder og tilbereder kød. Vi sætter pris på at give kunderne en oplevelse af at gå ind i en lokal slagterforretning.

 

Uddannelsesforløbet

Fremtiden har fået et kvalitetsstempel. Her har du, som gourmetslagter, en vigtig rolle. Og der er brug for dig. Din uddannelse er en kombination af praktik i varehuset og skoleophold på en erhvervsskole.

Derudover vil du komme på to skoleophold på Salling Group Academy i Ebeltoft, hvor du sammen med andre elever fra føtex, og Salling Group, vil lære al den teori, som giver mening i praksis.

I de mellemliggende perioder vil du have din daglige gang i varehuset, hvor du arbejder tæt sammen med gode kolleger. Her vil dit fokus være på både kunder og råvarer, og sammen med dit team kan du afprøve al den viden og læring, som I har lært på de forskellige skoleophold.

Kommer du direkte fra 9. eller 10. klasse? Så starter du med at tage grundforløbet inden for slagterfaget på en erhvervsskole. Denne del af uddannelsen har en varighed af 6 måneder. Derefter skal du stå i lære i 3,5 år.

Har du allerede gennemført grundforløbet? Så skal du blot stå i lære i 3,5 år.

 

Dit springbræt til en spændende karriere 

Hos Føtex investerer vi i din fremtid. Vores mål er ikke blot at give dig et job, men mulighed for at vokse og udvikle dig, både personligt og fagligt.

Når du starter din karriere hos som gourmetslagter hos os, bliver du en del af et dedikeret team, hvor samarbejde er hjørnestenen for vores succes.

Vi tror nemlig på, at vi opnår de bedste resultater sammen, og vi glæder os til at byde dig velkommen på holdet.

24

ledige stillinger

Klik videre og se vores ledige stillinger for gourmetslagterelever.

Se ledige stillinger