Karrierevejen

Føtex er det bedste sted at starte sin karriere. Her har du mulighed for at blive uddannet, udviklet og udfordret.

Tager du alle trin på trappen, vil din karriereudvikling bevæge sig fra elev til varehuschef. Undervejs er det en forudsætning, at du er fagligt kvalificeret og opfylder forventningerne, før du kan bevæge dig videre i Leadership Pipeline.

Trin 1

ELEV

På første trin kan du blive elev i føtex.

Ledelsesniveau: Selvledelse

Funktion: Elitebagerelev, gourmetslagterelev, gourmetslagterelev med speciale i delikatesse, management trainee, retail manager eller salgselev

Hvad laver en elev?
Som elev i føtex venter der dig en uddannelse med praksisnært indhold. Du får kompetencer inden for ledelse, produktionsplanlægning og drift, og du vil arbejde med alle de elementer der skal til for, at få en moderne arbejdsplads til at spille.

Du bliver fra begyndelsen engageret i et sprudlende arbejdsliv. Du får masser af ansvar, selvom du er under uddannelse. I føtex er du nemlig allerede i gang med din karriere inden for dit fagområde – også under uddannelse.

Trin 2

SALGSASSISTENT / SVEND

På andet trin kan du blive salgsassistent eller svend i føtex.

Ledelsesniveau: Selvledelse

Funktion: Salgsassistent, svend

Hvad laver en salgsassistent?
Som salgsassistent er dine primære opgaver kundevejledning, samarbejde, salg, drift – samt en masse andet spændende, udfordrende og praksisnært.

Hvad laver en svend?
Som svend bruger du dit håndværk til at rådgive og vejlede kunderne – uanset om du er bagersvend eller slagtersvend. Du bruger med stolthed dine faglige og kommunikative kompetencer i det daglige arbejde med både kød og kvalitet.

Trin 3

TEAMKOORDINATOR / PRODUKTIONSKOORDINATOR

På tredje trin kan du blive teamkoordinator eller produktionskoordinator i føtex.

Ledelsesniveau: Selvledelse

Funktion: Teamkoordinator, produktionskoordinator

Hvad laver en teamkoordinator?
Som teamkoordinator går du forrest i teamet, så I sammen får afdelingen til at skinne og skabe blikfang for alle de aktuelle tilbud. Du kommer til at arbejde en del med planlægning og opfølgning, men tager også del i de praktiske opgaver.

Hvad laver en produktionskoordinator?
Som produktionskoordinator planlægger og deltager du aktivt i driften, samtidig med at du assisterer mesteren og produktionslederen i de daglige ledelsesopgaver.

Trin 4

AFDELINGSLEDER / PRODUKTIONSLEDER / TEAMLEDER / MESTER

På fjerde trin kan du blive afdelingsleder, produktionsleder, teamleder og mester i føtex.

Ledelsesniveau: Leder af medarbejdere

Funktion: Afdelingsleder, produktionsleder, teamleder, mester

Hvad laver en afdelingsleder?
Som afdelingsleder har du ansvaret for afdelingens driftsmæssige resultater og medarbejdernes trivsel. Du kommer til at arbejde med planlægning og opfølgning, og står for den daglige ledelse af afdelingen, samtidig med at du også er ansvarlig for din egen tilstedeværelse på gulvet.

Hvad laver en produktionsleder?
Som produktionsleder er du helt tæt på produktet og produktionen, samtidig med at du får alle muligheder for at vokse som leder, da du arbejder tæt sammen med din mester og overtager ledelsen når mester ikke er der. Du sikre kvaliteten af afdelingens produkter og uddelegerer opgaver til teamet.

 

Hvad laver en teamleder?
Som teamleder går du forrest i teamet, så I sammen får afdelingen til at skinne og skabe blikfang for alle de aktuelle tilbud. Du kommer til at arbejde en del med planlægning og opfølgning, men tager også del i de praktiske opgaver.

Hvad laver en mester?
Som mester i føtex er du med helt i front – sammen med dit team. Uanset om du er bagermester eller slagtermester. I rollen kombinerer du det praktiske og det administrative, og er dermed med til at sørge for, at der leveres kvalitet over hele linjen.

Trin 5

FUNKTIONSCHEF

På femte trin kan du blive funktionschef i føtex

Ledelsesniveau: Leder af ledere

Funktion: Funktionschef

Hvad laver en funktionschef?
Som funktionschef har du det samlede ansvar for driften, personalet og salget i afdelingen, og du får brug for både dine faglige og ledelsesmæssige kvalifikationer.

Trin 6

VAREHUSCHEF

På sjette trin kan du blive varehuschef i føtex.

Ledelsesniveau: Leder af ledere af ledere

Funktion: Varehuschef

Hvad laver en varehuschef?
Som varehuschef er du den øverste leder i varehuset, og den som i sidste ende er ansvarlig for, at varehuset leverer resultater.

Vil du
vide mere?

Så følg lige med her. Vi deler ud af viden om uddannelserne, dine karrieremuligheder, fortællinger fra andre unge i fagene og en hel del mere.

 

Tilmeld dig her