Management Trainee

Er du drevet af dine ambitioner? Tag din karriere og fremtid til nye højder og bliv Management Trainee hos føtex. Her får du mulighed for at udleve dine drømme.

Vi giver dig et udfordrende læringsmiljø med garanti. Garanti for gode karrieremuligheder, kompetencer og kammeratskab.

ADGANGSKRAV

HHX, EUD/EUX Business eller STX/HF/HTX + 5 ugers EUS

VARIGHED

2 år

ØKONOMI

Elevløn

Hvad laver en Management Trainee?

Som Management Trainee i føtex får du dine egne ansvarsområder. Det er en uddannelse i moderne ledelse på et højt og ambitiøst niveau. Din hverdag vil være en kombination af salg, ledelse og drift.

Derudover er kommunikation, planlægning og samarbejde vigtige elementer, som din rolle også indebærer.

 

Uddannelsesforløbet

Når du uddanner dig som Management Trainee hos føtex, opnår du en detailuddannelse. En uddannelse, der består af 8 læringsmoduler. Et af modulerne foregår i en europæisk storby.

På uddannelsen får du to akademifag: forretningsforståelse i detailhandlen og ledelse i praksis.

Derudover får du, som Trainee, muligheden for at tage en HD – den mulighed får du efter de første to år. I løbet af hele uddannelsen vil du arbejde målrettet med din egen personlige udvikling sideløbende med din faglige ekspertise.

Uddannelsen giver dig mulighed for at udvikle dit overblik, tage ansvar og planlægge både tid og projekter. Altsammen stærke kompetencer, der giver dig et solidt fundament  til en lederkarriere og til dit mulige studie på HD.

Management Trainee uddannelsen i føtex tager to år. Når de er afsluttet vil din performance vurderes. Hvis du lever op til forventningerne, ansættes du i en udviklende stilling og kan derefter starte på en HD efter endt Trainee uddannelse.

58

ledige stillinger

Klik videre og se vores ledige stillinger for Management Trainee elever.

Se ledige stillinger