Har du viljen til at blive den dygtigste salgselev?

Salgseleven er det første kunderne møder ude i varehusene. Du kender det sikkert godt – som kunde oplever man hurtigt forskellen på en salgselev der er servicemindet og engageret i sit arbejde, og én der ikke er. Det er forskellen der gør, at kunderne kommer igen og igen. Som salgselev i føtex har vi derfor store forventninger til dig. Det er en kliché at salgselever blot fylder varer på hylder – for hos os vil du i høj grad komme til at arbejde med områder som kundevejledning, samarbejde, salg, drift og mange andre fede opgaver.

Som salgselev bliver du fra starten engageret i et levende arbejdsliv med masser af ansvar, for selvom du er under uddannelse, er du også allerede i gang med din karriere.

 

Så er du på jagt efter en elevuddannelse, hvor mulighederne for at gøre karriere er rigtig gode? Har du gå-på-mod og evner til at gennemføre et seriøst uddannelsesforløb– så er salgselevuddannelsen lige noget for dig!

Uddannelsesforløbet strækker sig over 2 år og er en kombination af praktik i varehuset og teori på Salling Group Academy i Ebeltoft. Uanset hvilken baggrund du kommer med, kan du blive elev hos os – det er din personlighed, dit engagement og drive, der tæller.

Læs mere om både skoleophold, din hverdag i varehuset og adgangskrav lige her: Salgselev.

SKOLEOPHOLD

  • Modul 1 – Kommunkation og samarbejde
  • Salg af produkter
  • Varehuset som salgsmaskine
  • Personligt salg og service
  • Varehusets værktøjer
  • Varehusets koncepter
  • Modul 2 – Varehusopbygning
  • Derudover er der tildelt 37 timer til udarbejdelse af fagprøven, hvorefter uddannelsen afsluttes med en fagprøveeksamen.

Vi har en karrierevej til dig der har viljen

Klik på et trin for at se hele karrierevejen

1. TRIN
Elev
Se hele karrierevejen
2. TRIN
Salgselev
Se hele karrierevejen
3. TRIN
Teamkoordinator Salgsleder
Se hele karrierevejen
4. TRIN
Souschef Teamleder
Se hele karrierevejen
5. TRIN
Funktionschef Butikschef
Se hele karrierevejen
6. TRIN
Varehuschef
Se hele karrierevejen

Se ledige stillinger

FØTEX ER FREMTIDEN

En af de sidste ting jeg ville være, da jeg var lille, var faktisk købmand. Siden er det bare kommet til mig hen ad vejen. Jeg er ud af en købmandsfamilie gennem flere generationer. Når jeg løb rundt på rulleskøjter i min fars varehus efter skole, spurgte kunderne tit, om jeg skulle være købmand ligesom min far. Jeg sagde altid nej. Han løb for hurtigt, syntes jeg. Men jeg var vild med duften af varehus og den summende lyd af kunder. Det er jeg stadig. Da jeg besluttede mig for at blive elev, sagde min far, at jeg skulle søge ind hos føtex, for de uddanner de bedste elever, og der er gode muligheder for en efterfølgende lederuddannelse.

Og der er i dag ikke noget sted, jeg hellere vil være, selvom jeg nu også selv løber hurtigt hver dag. Det er typisk mellem kl. 15 og 18, at der er størst travlhed i varehuset. Så kan man virkelig mærke, at man gør en forskel. I forhold til den service, man giver kunderne og andre opgaver, der typisk opstår, når der er travlt. Man kan gå en runde i varehuset, og så er der en telefon, der ringer oppe fra kundeservice, og samtidig er der en kunde, der hiver en i armen og spørger om et eller andet. Og så står man der. Da er det vigtigt, at man tænker over, hvilken rolle man spiller i forhold til at være kædens ansigt udadtil.

En god dag for mig er, hvis jeg har haft en rigtig god kundeoplevelse. Selvom der er fuld fart over feltet, gælder det om at gøre alle tilfredse, så kunderne går glade ud af butikken. Det er en vigtig del af jobbet for mig. En god dag er også, hvis jeg når hele min to-do liste, selvom det er sjældent, for der kommer som regel opgaver ind fra højre hele tiden. Men det er en del af charmen, så må man smide det, man har i hænderne og vælge og prioritere. Og det er jo den del af miljøet, som jeg virkelig godt kan lide, så gælder det bare om at løbe noget hurtigere.

Læs mere om Daniel her.

 

Find vej videre

Bliv en del af holdet

Se ledige stillinger

Klik her

Hold dig opdateret

Få tilsendt nyheder omkring uddannelsen

Se de andre uddannelser

Klik på den uddannelse du er klar til at vise viljen

Se på instagram"
Se på Instagram
Se på instagram"
Se på Instagram
Se på instagram"
Se på Instagram
Se på instagram"
Se på Instagram
Se på instagram"
Se på Instagram
Se på instagram"
Se på Instagram
Se på instagram"
Se på Instagram
Se på instagram"
Se på Instagram