Salgselev

Drømmer du om en uddannelse, hvor karrieremulighederne er mange? Hvor hverdagens opgaver ikke ligner hinanden? Så pak rygsækken med nysgerrighed, dine gode kommunikationskompetencer og servicegen, og bliv salgselev i føtex.

Der venter dig en verden af udviklingsmuligheder, så hvad venter du på?

ADGANGSKRAV

HHX, EUD/EUX Business eller STX/HF/HTX + 5 ugers EUS

VARIGHED

2 år

ØKONOMI

Elevløn

Hvad laver en salgselev?

Salgseleven er helt fremme i frontlinjen. Salgseleven er den første, som vores kunder møder i varehusene. Derfor har du helt naturligt en vigtig rolle. Og med en vigtig rolle følger også et stort ansvar. I føtex har vi store forventninger til dig – og samtidig investerer vi i dig og din udvikling.

Du vil komme til at berøre områder som kundevejledning, samarbejde, salg, drift og flere andre spændende opgaver.

 

Uddannelsesforløbet

Som salgselev bliver du allerede fra begyndelsen engageret i et sprudlende arbejdsliv. En hverdag med stort ansvar – også selvom du er under uddannelse – for allerede her er du i gang med din karriere.

Leder du efter en elevuddannelse, hvor mulighederne for at gøre karriere er gode? Tør du tage initiativet, gennemføre et seriøst uddannelsesforløb og gå efter dine drømme? Så er salgselevuddannelsen uden tvivl noget for dig!

Uddannelsesforløbet forløber over 2 år, hvor din rygsæk bliver fyldt godt op med en kombination af fagligviden og praktisk erfaring. Dels i praktik i varehuset og dels med teori på Salling Group Academy i Ebeltoft. Har du personlighed, engagement og drive? Så er der en plads på elevholdet til dig!

Læs mere om detailhandelsuddannelsen på detailhandelsuddannelsen.dk.

 

Dit springbræt til en spændende karriere

Når du starter din karriere som salgselev, er det kun begyndelsen til en spændende fremtid inden for detailhandel.

Hos Føtex investerer vi i dig, og vores mål er at hjælpe dig med at opnå dine karrieremål. Uanset om du ønsker at avancere inden for salg og ledelse eller specialisere dig inden for specifikke områder som markedsføring eller indkøb, er der plads til at du kan vokse og udvikle dig hos os.

39

ledige stillinger

Klik videre og se vores ledige stillinger for salgselever.

Se ledige stillinger