Gourmetslagter med speciale i delikatesse

Når kunder besøger vores varehuse, har de ofte en forkærlighed for råvarer og lækre delikatesser. Det er et kvalitetsstempel, som vi er stolte af.

Som gourmetslagter med speciale i delikatesse er din primære opgave at give kunderne en madoplevelse. Du har derfor en vigtig rolle, hvor du hver dag tilbereder lækre delikatesser. Du er ekspert i både tilberedning og anretning – færdigheder der er med til at sikre, at kunder kommer igen og igen.

ADGANGSKRAV

9./10. klasse

VARIGHED

Fra 3,5 år

ØKONOMI

Elevløn

Hvad laver en gourmetslagter med speciale i delikatesse?

Friske råvarer og lækre delikatesser – det forbinder kunder ofte vores varehuse med. Derfor har du, som gourmetslagter med speciale i delikatesse, en helt særlig rolle. Du er hver dag med til at give de madoplevelser, der får vores kunder til at komme igen og igen. Et kvalitetsstempel, som vi er meget stolte af.

Din primære opgave er at tilberede og anrette lækre delikatesser. Du brænder for de gode råvarer og har fokus på at udvikle de delikatesseoplevelser, som fremtiden efterspørger.

 

Uddannelsesforløbet

Fremtiden har fået et kvalitetsstempel. Her har du, som gourmetslagter med speciale i delikatesse, en vigtig rolle. Og der er brug for dig. Din uddannelse er en kombination af praktik i varehuset og skoleophold på en erhvervsskole.

Derudover vil du komme på to skoleophold på Salling Group Academy i Ebeltoft, hvor du sammen med andre elever fra føtex, og Salling Group, vil lære al den teori, som giver mening i praksis.

I de mellemliggende perioder vil du have din daglige gang i varehuset, hvor du arbejder tæt sammen med gode kolleger. Her vil dit fokus være på både kunder og råvarer og sammen med dit team kan du afprøve al den viden og læring, som I har lært på de forskellige skoleophold.

Kommer du direkte fra 9. eller 10. klasse? Så starter du med at tage grundforløbet inden for slagterfaget på en erhvervsskole. Denne del af uddannelsen har en varighed af 6 måneder. Derefter skal du stå i lære i 3,5 år.

Har du allerede gennemført grundforløbet? Så skal du blot stå i lære i 3,5 år.

 

Dit springbræt til en spændende karriere 

Hos Føtex investerer vi i din fremtid. Vores mål er ikke blot at give dig et job, men mulighed for at vokse og udvikle dig, både personligt og fagligt.

Når du starter din karriere hos som gourmetslagter hos os, bliver du en del af et dedikeret team, hvor samarbejde er hjørnestenen for vores succes.

Vi tror nemlig på, at vi opnår de bedste resultater sammen, og vi glæder os til at byde dig velkommen på holdet.

32

ledige stillinger

Klik videre og se vores ledige stillinger for gourmetslagterelever med speciale i delikatesse.

Se ledige stillinger