Elitebager

Drømmer du om at bage brød og kager hver dag? Og er du samtidig vild med håndværket, rådgivning og vejledning? Så er en uddannelsen som elitebager i føtex det helt rette brød for dig at slå op.

Med dedikation, og lysten til at lære, kan du komme langt. Føtex er det bedste sted at starte sin karriere.

ADGANGSKRAV

9./10. klasse

VARIGHED

Fra 4 år

ØKONOMI

Elevløn

Hvad laver en elite­bager?

Du bager brød og kager til mere end 5000 kunder hver eneste dag. Det er elite! Du har hænderne godt og grundigt i bolledejen og bruger hver dag din teoretiske viden i praksis. Derudover får du kompetencer inden for ledelse, produktionsplanlægning og drift.

 

Uddannelsesforløbet

Din uddannelse til elitebager i føtex er en kombination af praktik i varehuset og skoleophold på en erhvervsskole. Derudover får du to skoleophold sammen med andre elever på Salling Group Academy i Ebeltoft, der er Salling Groups eget uddannelsescenter.

I de mellemliggende perioder, hvor du ikke er på skole, vil du være i varehuset, hvor du arbejder tæt sammen med dit team. Her arbejder I koncentreret med alle elementer af bagerfaget og er på den måde sammen om at give vores kunde den bedste oplevelse – hver eneste dag.

Betyder det så, at du skal tidligt op hver dag, når du bliver elitebager? Nej, ikke nødvendigvis. Det skal du sommetider, men vores kunder skal have mulighed for at købe frisk brød i hele vores åbningstid. Det er du med til at sørge for – både tidligt om morgenen, om formiddagen, eftermiddagen og om aftenen.

Uddannelsen til Elitebager i føtex består af to trin:

Trin 1 er Grundforløbet Bagværker. Det tager 2 år og indeholder 8 ugers skoleophold

Trin 2 er Specialet Detailbager. Det tager 1 ½ år og indeholder 11 ugers skoleophold

I hele dit uddannelsesforløb har du mulighed for at bruge al den teoretiske viden i praksis. Dét, som du lærer på skole, kan du omsætte til praksis mellem skoleopholdene.

Bagerfagets afsluttende svendeprøve finder sted efter dit sidste skoleophold. Her afslutter du inden for specialet detailbager, og når din elevuddannelse er afsluttet er du Elitebager by Salling Group.

1

ledig stilling

Klik videre og se vores ledige stillinger for elitebagerelever.

Se ledige stillinger