Nice-to-know - Salgselev

Vi har rigtig meget på hjerte – men for ikke at kede dig med lange tekster har vi samlet alt ”nice-to-know” om salgselevuddannelsen herunder:

Sådan foregår dine uger på skoleophold

Du er på skoleophold i 8 uger, og skoleopholdene er fordelt ud over hele uddannelsen. Vi er så heldige, at vi har vores helt eget Salling Group Academy, Bøgehøj, hvor dit undervisningsforløb, sammen med de andre salgselever, finder sted. Ugerne på Salling Group Academy, Bøgehøj er noget helt unikt og noget alle glæder sig til! Opholdene varer en eller to uger ad gangen, og alle overnatter på skolen. Der er fuld knald på fra morgen til aften, for der er meget at lære. Samtidig bliver du en del af et fællesskab, der giver dig rig mulighed for at lære dine kolleger bedre at kende og derigennem styrke dine sociale kompetencer. Man skal virkelig anstrenge sig, hvis man vil undgå at have det sjovt på Salling Group Academy.

Udover de obligatoriske skoleophold, tilbyder vi dig også en række valgfrie fag. Det hører du mere om, når du starter på uddannelsen.

Sådan er din hverdag i varehuset

Når du ikke sidder på skolebænken, arbejder du i varehuset med tusindevis forskellige arbejdsopgaver. I praktikperioderne kommer du tæt på kunderne og varerne og du får travlt.

Al den spændende læring du får på skoleopholdene skal du nu ud og bruge i hverdagen i varehuset – både i forhold til dig selv, dine kolleger og ikke mindst kunderne.

Hvis du har studentereksamen eller 9.klasse

Har du ikke en HHX, EUD, EUX uddannelse, men derimod en studentereksamen eller folkeskolens 9. klasse afgangseksamen, og brænder du for detailhandel, så ser uddannelsen til salgselev lidt anderledes ud. Du vil i starten af din elevtid veksle mellem praktik i varehuset og skoleperioder på den lokale handelsskole. I denne periode vil du kvalificere dig til de sidste 2 år af din læretid, som er beskrevet ovenfor. Læs mere om adgangskravene her.

Du kan også blive Management Trainee

Drømmer du om et lederjob i detailhandlens superliga? Så er en Management Trainee uddannelse lige noget for dig. At være Management Trainee henvender sig til dig, der er holdspiller og samtidig står stærkt på egne ben. Du kan holde mange bolde i luften på samme tid og ser en udfordring i at træde forrest og træffe de vigtige beslutninger. Under uddannelsen arbejder du med opgaver som prisstyring, Space Management, kundeservice, markedsføring, driftsopfølgning og salg.

Hvis du allerede nu ved, at du vil være leder, så er Management Trainee uddannelsen hos os det rigtige sted for dig at starte.

Se på Instagram
Se på Instagram
Se på Instagram
Se på Instagram