Mød vores gourmetslagterelev Mathias
Mit navn er Mathias. Jeg er gourmetslagter i føtex. En typisk arbejdsdag for mig begynder med, at jeg møder ind tidligt om morgenen. Det første jeg gør er at fylde op, så vi er bedst muligt forberedt til dagen. Derefter pakker jeg oftest mad til vores koncept “Godt begyndt”. Her sørger vi for, at kunderne på en let og tilgængelig måde kan lave god mad derhjemme. Vi har forberedt det hele, så det bare skal varmes op. Det fedeste ved mit arbejde er helt klart at skære nogle gode bøffer til kunderne, som de kan få med hjem. Jeg ved hvilken kvalitet de tager med hjem, fordi jeg selv har stået med det og skåret det ud. Uanset om det gælder udskæring af kød, eller det at lave en flot ret – så er det specielt, når kunderne sommetider kommer tilbage et par dage efter og siger, at det var en rigtig god ret, som de havde fået med hjem.
Det er det fedeste her i føtex.
Karrieremulighederne er blandt andet, at man kan læse videre som slagtermester eller til varehuschef, hvis det er det man gerne vil. Man har en masse muligheder, hvis man gerne vil arbejde sig op her i Salling Group. Min uddannelse er opbygget på den måde, at jeg er i butik i et helt år, fordi jeg er i mesterlære, og derefter er jeg på skole. Når jeg er færdig på skole, så skal jeg tilbage i butikken – og så begynder arbejdet. Jeg kan helt klart anbefale uddannelsen til andre. Især det at tilvælge slagteruddannelsen, så du udover at arbejde i butik, også får en håndværksmæssig uddannelse med.