Retail Manager

Er du klar til en fremtid med ledelse og ansvar? Så er Retail Manager i føtex den helt rette uddannelse og karrierevej for dig! Her kan du få det maksimale ud af dine kompetencer.

Efter dit uddannelsesforløb, har du mulighed for at overgå direkte til en lederstilling.

ADGANGSKRAV

Gennemført salgsassistentuddannelse

VARIGHED

1 år

ØKONOMI

Faglært løn

Hvad laver en Retail Manager?

Retail Manager uddannelse i føtex er oplagt for dig, der er klar til næste skridt i din karriere. Efter din salgselevuddannelse er du klar til at gå all in på din karriere.

På uddannelsen kan du supplere dine kompetencer og viden med nye kompetencer og ny viden fra forskellige ledelsesdiscipliner – særligt kommunikation, drift og salg.

Du er klar til at lede. Det er der ingen tvivl om. Er du også klar til at tage ansvar? Det forventer vi. Derfor får du også dine egne ansvarsområder. Du vil blive udfordret, og du skal være parat til en uddannelse i moderne ledelse. Både teori og praksis vil også være på et ambitiøst og højt niveau.

Og prikken over i’et? Du får en anerkendt uddannelse i branchen, og du kan se frem til en fremtid, hvor dine karrieremuligheder spænder vidt – både internt og eksternt.

 

Uddannelsesforløbet

På uddannelsen til Retail Manager får du en detailuddannelse. Den består af 6 læringsmoduler, hvoraf et af modulerne foregår i en europæisk storby.

Det giver dig blandt andet to akademifag: forretningsforståelse i detailhandlen og ledelse i praksis. Undervejs på hele uddannelsen vil du få mulighed for at arbejde målrettet med din egen personlige udvikling – og din faglige ekspertise.

Konstant under uddannelse er der mulighed for at udvikle dit overblik, tage ansvar og planlægge både tid og projekter. Det er efterspurgte kompetencer, der giver dig et stærkt fundament til en lederkarriere i detailbranchen.

 

58

ledige stillinger

Klik videre og se vores ledige stillinger for Retail Manager elever.

Se ledige stillinger